Breid Je Horizon Uit: Volg Deze Reis Tips

Cruisen is een uitstekende methode om een aantal plaatsen te zien tijdens het reizen. Cruises hebben veel activiteiten aan boord, en u hebt de kans om te verkennen zodra u elke haven bereikt. Gelukkig zullen de hier aangeboden suggesties ervoor zorgen dat je reis een tijd is die je jarenlang met anderen zult delen.

Voordat je naar buiten gaat om bezienswaardigheden te bezoeken voor de dag, vraag het altijd aan iemand in het hotel voor een routebeschrijving. Je hebt misschien kaart richtingen gekregen, maar deze richtingen kunnen je meenemen naar delen van de stad die onveilig zijn. Een medewerker van het hotel zal u hoogstwaarschijnlijk op een manier kunnen begeleiden om gevaarlijke gebieden te vermijden.

Als je van reizen houdt maar een chronische ziekte hebt, wees dan niet bang! Uw reisdagen zijn niet voorbij. Vergeet niet om slim te reizen door al uw noodzakelijke medische benodigdheden en noodinformatie gemakkelijk toegankelijk te hebben. U zult zich comfortabeler thuisvoelen en voorbereid zijn op elke noodsituatie!

Wees u bewust van de vertrek belastingen. Sommige landen hebben een vertrekbelasting. U mag niet aan boord van uw vliegtuig gaan totdat u deze heeft betaald. Vaak is een cheque of creditcard niet toegestaan als betaling van deze belastingen. Zorg ervoor dat u voldoende geld opzij hebt gezet om ze te dekken.

Bij het reizen in het buitenland, pas op voor politieagenten die om uw ID vragen. Zorg ervoor dat je hen vraagt om hun ID om te bewijzen dat ze daadwerkelijk een agent zijn. In plaats van ze uw echte paspoort te laten zien, laat u ze dan een fotokopie zien. Je wilt geen dief riskeren die met je paspoort loopt.

Als je veel voor het werk reist, kan de constante verandering van locatie en vliegtuigen vermoeiend zijn. Maak het uzelf een beetje gemakkelijker door altijd dezelfde stoel te vragen wanneer u een vlucht boekt (“9A, alstublieft, of recht over de vleugel.”) Eigenlijk, over de vleugel is een goede plek, omdat het vliegtuig neigt te zijn het meest solide verankerd en minder gevoelig voor trillingen. Op die manier zul je het gevoel hebben dat je in “je” stoel op hetzelfde vlak heen en weer zit, en dat je ook gewend bent om in die specifieke positie te werken (venster aan je linkerhand, enz.)

Het advies “drink het water niet” als je naar een vreemd land reist, is helaas nauwkeurig. U echter ook een intestinale opleving hebben wanneer u water drinkt van een andere plaats dan waar u woont, zelfs in de VS. Dat komt omdat de bacteriĆ«le flora die in uw darmen leven (darmkanaal) zijn zeer gevoelig voor de samenstelling van uw eigen water, in uw eigen gebied. Het duurt een tijdje om te wennen aan water van elders, en ondertussen willen ze dat onbekende water dwars doorduwen. Dus totdat je wennen aan het lokale water, waar je ook bent, SIP langzaam of stok met flessen H20.

Als u naar het buitenland wilt reizen, probeer dan de taal te leren. Je gemakkelijk kleine gidsen vinden die alle essentiƫle woorden bevatten, voor het geval je verdwaalt of iets nodig hebt. Ga er niet van uit dat iedereen Engels spreekt en dat mensen vriendelijker zullen zijn als je hun taal probeert te spreken.

Als je bang bent om te vliegen en een drankje nodig hebt om je te helpen ontspannen in het vliegtuig, zorg er dan altijd voor dat je twee drankjes water toevoegt aan die ene alcoholische drank. Het ergste wat je doen is te veel drinken op een vliegtuig en ziek of uitgedroogd raken.

Zoals in het begin van dit artikel is gezegd, is een geweldige manier om veel verschillende locaties te verkennen terwijl u reist, om op een cruise te gaan. Er zijn meerdere activiteiten aan boord en u hebt de mogelijkheid om te verkennen wanneer u elke haven bereikt. Gebruik de suggesties in dit artikel om plezier te hebben op uw volgende reis.