Wonderful Indonesia

Dingen die u moet weten over Likupang Strand

Likupang Strand ligt op ongeveer 48 km ten noorden van het centrum van Manado Stad.

 

De golven zijn relatief rustig, want in de voorkant van de kust is er Bangka eiland dat diende als een barrière voor het ontvangen van grote golf die naar Likupang strand komen kan. Het panorama in de kustregio kan ook geweldig zijn. Vanaf deze kust, u zelfs oversteken naar Bangka Island per motorboot; van Shore Likupang naar Bangka Island, de reistijd is slechts ongeveer 20 minuten afstand. De kust van Likupang wordt veel bezocht door toeristen, zowel nationaal als in het buitenland. Sommige voorzieningen zoals duikuitrusting leasing, eetkraampjes, parkeerplaatsen en accommodatie worden aangeboden op deze kustlocatie.

Wonderful Indonesia

Het strand ligt ongeveer 48 km ten noordwesten van de stad Manado. In het centrum van de stad Manado u een privéauto of openbaar vervoer gebruiken om naar de strand plaats te gaan.

 

Bij het gebruik van persoonlijke voertuigen, de meer paden die het mogelijk is om te nemen zal waarschijnlijk zijn Manado-Dimembe-Likupang. Vanuit Likupang volg je gewoon de aanwijzingen in het bord richting Likupang Strand.

 

Bij gebruik van het openbaar vervoer u gebruik maken van de hulp van vervoer zoals de bus vanaf Terminal paal 2. Het transport zal u vragen om te ontwikkelen tot Terminal Likupang. Door Terminal Likupang, het reizen zal worden voortgezet door het gebruik van fiets taxi’s of ander openbaar vervoer.