Wonderful Indonesia

Het zien van de zonsondergang over Kuta Lombok van Ashtari Coffee House

Deze plek is echt een must om te bezoeken! Ashtari Coffee House ligt op een heuvel naast het actieve centrum van Kuta.Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over Kuta en je een van de mooiste zonsondergangen ooit zien.De uitzichten zijn echt adembenemend!

Probeer lokale gerechten in Kuta Lombok

Er zijn tal van fantastische restaurants en cafés in KutaLombok.Verderop in ditinformatieve artikel, u lezen over een aantal prachtige plaatsen!

Overal waar je gaat, ontdek je kinderen die armbanden verkopen.Af en toe zijn ze vervelend, maar als je een kans neemt om ze beter te leren kennen, kunnen ze heel leuk zijn.

Wonderful Indonesia

Huur een scooter en verken de omgeving

De beste manier om een scooter prijzen rond 50.000 IDR per dag (niet inclusief benzine).Een scooter zal u toegang geven tot tal van stranden, steden en andere plaatsen gewoon wachten om te worden onderzocht.Dit bericht zal je alles vertellen wat je wilt weten over het rijden scooter in Indonesië.Waar te huur een scooter? Voor welke prijs? Zijn er verkeersregels?

Waar te feesten in Kuta Lombok

Kuta Lombok kent vele bars en restaurants.Ondanks de Indonesische alcohol principes is het nachtleven in Kuta Lombok geweldig! ‘S avonds zal ik je aanraden om naar de bus te gaan, Sunset Café, reggae Bar, gecko lounge en bar of de surfers bar voor drankjes en livemuziek.Elke avond in één café of bar wordt een gecoördineerde viering.Het is mogelijk om een gebied of medereiziger te vragen waar de hotspot is die nacht, en feest je kont af in Kuta Lombok.Dit is een selectie van verschillende goede uitgaansgebieden in Kuta Lombok:

De bus

De bus is een Volkswagen busje dat is omgetoverd tot een gezellige bar.Er is altijd een fantastische sfeer en het is de perfecte plek om andere reizigers te ontmoeten.De bus bij Kuta Lombok serveert ook geweldige pizza’s, Mexicaans eten, cocktails en zal leuke muziek spelen.Hier moet je zeker een avond doorbrengen als je in Kuta Lombok bent!

Sunset Café

Dit is een van die beste gebieden in Kuta Lombok om te dineren.De eigenaar en het personeel zijn ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam en het eten is uitstekend! Ze serveren conventionele Indonesische maaltijden, maar ook uitstekende pasta’s.In de avond is dit gebied uitstekend om bier te hebben.Ik dring er bij u een bezoek aan rond 22:00.

Rasta Beach Bar

Als je naar de kust rijdt, zul je de rasta Beach Bar (reggae bar) aan je linkerhand vinden.De pub zelf is niets bijzonders, maar ze hebben een kampvuur de meeste nachten naast het strand, dat een paar locals en Backpackers brengt om samen te genieten van wat bieren.

Surfers pub

De surfers bar is een relaxte cocktail-en bierbar met een ontspannen sfeer die zich alleen op het strand van Kuta bevindt.Ik zou nogal wat tijd doorbrengen in deze geweldige bar en kan iedereen aanraden om het te bezoeken.Je zult versteld staan van alle dansmoves en flirten vaardigheden van die lokale surfer guys.

Dwikis cuisine Bar & Restaurant

Deze sport pub is vooral bekend vanwege de geweldige pizza’s, maar je ook overdag genieten van een biertje terwijl je wat sport of een film ziet.

‘S nachts, bij de Hot Place Bar of café, zullen sommige lokale mannen proberen om u een aantal helium ballonnen of magische paddestoelen te verkopen.Bedenk dat drugs, en dus de paddenstoelen, verboden zijn in Indonesië! Het is mogelijk om uit te proberen een helium ballon te krijgen over IDR 30.000 ($ 2,00) evenals de magische paddestoelen voor over IDR 50.000 ($ 3,00)