Wonderful Indonesia

Wat te doen in Labuan Bajo Fish Market

Er is ook een lange lijn eetkraampjes die je testen.Blijkbaar serveren ze allerlei vissoorten samen met een andere vis.Zorg ervoor dat je niet allergisch bent om te vissen, ondanks het feit dat je nog steeds iets anders kopen, zoals het regionale Indonesische gerecht genaamd martabak.Het is precies zoals een pannenkoek, beïnvloed door Arabische, Indiase en Egyptische voedingsmiddelen van exact dezelfde manier.Als je allergisch bent, maar toch een grote fan van vis, zorg er dan voor dat u uw medicatie mee te nemen.U hoeft uw vakantie hier niet te vernietigen om direct naar uw arts te gaan na een maaltijd.

Een van de restaurants in het onderwerp dat je zou moeten proberen, heet Philemon.Deze menu’s, Ikan Kuah Asam, en Ikan Kuah Asam Manis heeft een gele bouillon met een verfrissende geur van specerijen.De maaltijd is geserveerd met verse rode snapper, ook toegevoegd met stukjes citroen.Hmm, het is verleidelijk, is het niet? Philemon begint in de ochtend tot acht op de dag.Tal van lokale en wereldwijde toeristen gaan naar dit restaurant in de verse delicatessen.Een ander restaurant dat betaalbaar is, heet Kampung Ujung.

Wonderful Indonesia

In het Indonesisch, Kampung betekent dorp, en Ujung duidt hoek.Kampung Ujung is een culinair centrum van Labuan Bajo in de nacht.Er zijn ongeveer 30 eetkraampjes die een verscheidenheid aan vis serveren, door gegrilde vis, inktvis en vis.Het ideale ding met betrekking tot dit gebied is dat je komt om je eigen vis te kiezen in uw voedsel.Dit restaurant is vrij dicht bij Labuan Bajo vis industrie.Geen verrassing dat ze ook voortdurend nieuwe vissen serveren samen met een aantal andere vissen.

Heb je al honger? Als je klaar bent over Labuan Bajo, loop er gewoon.Kies een locatie en koop een portie of 2.Als je je eten krijgt, moet je zien dat de smeltkroes naar je kijkt.Backpackers, zowel de wijk Sand International, verzamelen hier rond.Wie weet? Je jezelf een aantal nieuwe vrienden te krijgen.Een gesprek voeren of reageren op iedereen die graag met je wil praten? Het leven is immers vol verrassingen.